Pidä hyvää huolta ravitsemuksesta.


Nykypäivän stressaava elämä ja myrkyt saavat kehon väsyneeksi.

Se vaikuttaa vastustuskykyyn ja silloin sairastuu helpommin. Toisin kuin virallisesti annetaan ymmärtää, niin ravinto on tietenkin kaikista tärkein terveyden ylläpitäjä, mutta se ei aina riitä.


Varmasti meistä jokainen on lukenut hyvin vinkkejä siitä, miten voimme pitää itseä terveenä, mutta mitä me teemme asialle?!


Me olemme etsineet uusia hyviä tuotteita ja nimenomaan luontaisia tuotteita, jotka tukevat vastustuskykyä ja terveyttä.

Monesti hyvät tuotteet tulevat ulkomailta ja USA on yksi parhaimmista luonnonmukaisien tuotteiden tuottajista nimenomaan ravintolisä markkinoille.

Mutta usa:sta tilaaminen on haastavaa, sen takia aina hyvä löytää yrityksiä, jotka varastoivat tuotteita Euroopassa ja näin ollen tuotteiden saatavuus on paljon helpompi.

Uusin löydös on Modere, jolla on muun muassa luonnonmukaiset kasvis- ja marjajauheet sen lisäksi kollageeni juomat terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon.

Laitan tähän julkaisuun linkin, niin pääset tutustumaan tuotteeseen itse ja mikäli sinulla tulee kysyttävää niin ole yhteydessä.


Käyttämällä linkkiä saat ensiostolle 10€ alennuksen tuotteista.

Tuotteiden tilaus on helppoa, valitset kielen ja maan sen jälkeen sinulle latautuu valikoima mitä saamme Suomeen.

Siellä on aika ajoin myös hyviä tarjouksia ja juuri nyt toukokuun loppuun muun muassa kollageeni juomat on miinus 20%.

Löydät tarjoukset deals-kohdasta Mikäli englannin kielen kanssa tilaaminen on vaikeaa, älä epäröi olla yhteydessä, niin autan.


Kollageeni juomat auttaa ympäri kroppaa se pitää lihakset ja jänteet kunnossa sekä luun pinnat näin vältymme erilaisilta kulumilta. Kun Meidän suurin elin eli ihon kollageeni pitoisuus laskee, on yksi syy miksi iholle muodostuu ryppyjä.

moderen kasvis ja vihannesjauheet on helppo käyttää ja päivä annos antaa tarvittavan määrän erilaisia fytoravinteita.

Silloin kun käytät luontaisia ravintoaineita, keho tunnistaa ne paremmin ja näin hyöty verrattuna synteettisten eli kemiallisesti tuotettujen vitamiinien hyötysuhde on moninkertainen.


Olemme aina puhuneet nimenomaan luontaisten ravintolisien puolesta.


Tutustu tuotteisiin seuraavasta linkistä.


https://modere.co/3kGMZev