UUTTA Suomessa!

Keto//OS (Ketone Operating System) tuotteet ovat betahydroksibutyraatti-pohjaisia ravintolisiä, jotka auttaa elimistöä ketoosiin jopa alle tunnissa.


Eksogeeniset (kehon ulkopuoliset) ketonit ovat ennen kaikkea lisäenergian lähde keholle. Ne tarjoavat erinomaisen energian lähteen aivoille, sydämelle ja kaikille lihaksille.

Eksogeeniset ketonit johtavat suoraan ketoosiin. Eksogeenisten ketonien vaikuttava aine on betahydroksibutraatti. Tämä on kolmas kehon itsekin tuottama ketoni ja kun maksa tunnistaa sen läsnäolon, se alkaa tuottamaan sitä enemmän. Tämä laittaa kehon nopeammin ketoositilaan ja pidentää ketoosia.

Monilla ihmisillä ei ole halua tai tahdonvoimaa paastota tai noudattaa tiukkaa ketogeenistä ruokavaliota, siksi terapeuttisten ketonien käyttö elintapamuutosten tukena on loistava vaihtoehto.

Monet ovat kokeneet huomattavia vaikutuksia energiatasoihin ja saaneet varsinkin apua esimerkiksi painonpudotukseen. Ketonisuolat soveltuvat hyvin myös vegaaneille, jotka eivät halua syödä lihatuotteita mutta haluavat ketoosin hyödyt.