Tilausehdot

Tilaaminen
Tilaajan on oltava oikeuskelpoinen täysi-ikäinen henkilö ja asuttava Suomessa. Alle 18-vuotias saa tilata tuotteita ainoastaan huoltajansa suostumuksella jolloin vastuu tilauksesta on huoltajalla.

Toimitusosoitteen tulee olla Suomessa eikä tilauksia toimiteta ulkomaille.
Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Hinnat ja tilausvahvistus

Kaikki verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron joka on 10, 14 tai 24%. Tilauksen maksettava summa määräytyy tilaushetken hintojen mukaan. Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Verkkokauppa ei takaa että sivuilla näytettäviä tuotteita on saatavilla. Mikäli tilatun tuotteen varastosaldo on nolla, ilmoitetaan asikkaalle siitä viipymättä tilauksen saavuttua tilattujen tuotteiden saatavuudesta .

Tilaukseen lisätään toimituskulut, Valitse oikea toimitustapa ostoksillesi,Toimituskulut näkyvät tilausta vahvistettaessa ja sisältyvät ostoskorin loppuhintaan.

Lähetämme tilausvahvistuksen ja ohjeet ostoksiesi maksamiseen sähköpostiisi heti tehtyäsi tilauksen.

Varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein!

Toimitustavat ja maksut:


Toimitus postitetaan tai on valmiiksi noudettavana heti kun tilaus maksu näkyy tilllämme.

Toimitamme tilaukset lähetyksen koosta riippuen kirjelähetyksenä (1. luokan kirjeenä tai maksikirjeenä) tai postipakettina kaikkialle Suomeen.
Tilauksen voi myös noutaa H&B OldSchool:n toimipisteestä Lempäälästä, lähetämme tällöin ilmoituksen sähköpostiin kun tilaus on noudettavissa.
Toimitusaika:
Yleensä 1-5 vuorokautta. Pyrimme käsittelemään tilauksesi mahdollisimman pian tilauksen saapumisesta ja toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden varastotilanteesta. Mikäli jotain tuotetta ei ole saatavana, otamme asiakkaaseen yhteyttä. Emme vastaa postinkulun mahdollisista häiriöistä.

Muuta:
Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus alkuperäispakkauksessa oleville, avaamattomille, käyttämättömille ja myyntikelpoisille tuotteille. Tuotteet voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena postin kautta. Asiakas vastaa aiheettomasta asiakaspalautuksesta aiheutuneista postituskuluista. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti mielellään alkuperäispakkaukseen. Tuotteiden mukana on lähetettävä alkuperäinen tai kopio lähetysluettelosta, tilinumero maksun palautusta varten sekä syy miksi tuotteet palautetaan.

Huom!


Kaikki homeopaattiset valmisteet ovat lääkelain alaisia lääkkeitä, eikä niillä ole siten palautusoikeutta.

Kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § perusteella hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin.

Tuotevirhetapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Palautusten käsittelyaika on noin 5-10 arkipäivää.

Käytä postin Asiakaspalautus -lomaketta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Mikäli ostat palveluja, voi palvelun peruuttaa mikäli palvelua, kunten kuntosalikorttin voimassaoloaika ei ole vielä voimassa. Mikäli kortin voimassaolo on jo astunut voimaan, katsomme palvelun käytetyksi ja näin ollen maksua ei palauteta.Riitatilanteissa kuluttajalla on mahdollisuus käyttää vaihtoehtoisia riidanratkaisuelimiä kuten www.kuluttajariita.fi

sokerista, tärkkelyksestä, maitotuotteista, laktoosista, gluteenista, vehnästä, hiivasta, kalatuotteista,
natriumista.
Meidän kapselimme

Toimituskulut:
Postitse 9.00
Nouto ilman toimituskuluja.

Oston ylittyessä 80 euroa(sis.alv) , toimituskulut veloituksestta!

**********************************************************

Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.